Subscribe

RSS Feed (xml)Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, July 15, 2010

HADIAH-HADIAH UNTUK PARA PEMENANG RUMAHKU SYURGAKU CONTEST

Assalamualaikum Para Pemenang Contest Rumahku Syurgaku...

Tahniah kepada semua pemenang yang berjaya!!! Yang Tidak berjaya cuba lagi ye!!
Hadiah-hadiah adalah tajaan Butik Inspirasihana di http://inspirasihana.com

Ini adalah hadiah-hadiah untuk peserta -peserta yang berjaya. Maaf penghantaran hadiah sedikit terlewat kerana saya masih mengumpul alamat-alamt para pemenang yang belum memberikan alamat kepada saya. Walau bagaimana pun saya telah "Pack"semua hadiah ini dan menghantar secara pos laju pada hari Khamis 15 Julai 2010. Nantikan ye....bila dah terima mesejkan pada saya. Terima KAsih. Kepada para pemenang yang masih lagi belum menghubungi saya , sila berbuat demikian dengan segera bagi tujuan penghantaran hadiah-hadiah ini. Terima KAsih.

Hadiah Pemenang Pertama ialah Tudung Melati Diamond warna Light Purple (saya mengikut tudung pilihan pemenang-hadiah adalah mengikut stok yang ada ye (",)  dan kerongsang besar yang cantik sama warna dengan tudung..hehe ..semoga Puan Suzi suka ye..(",)


Hadiah Tempat Kedua : Puan Farhanin Abdullah (Hadiah ialah tudung amanda pilihan beliau tetapi warna hitam kelabu yang ada dalam stok..boleh ye..boleh pakai dengan banyak baju..dan saya bagi juga sepasang kerongsang sederhana) Semoga Puan Hanin suka ye...


HAdiah bagi tempat ketiga ialah milik Puan Nida iaitu berupa sepasang kerongsang berharga RM20.00. Semoga anda suka (",)

Dan hadiah berikut ialah hadiah-hadiah untuk 3 pemenang saguhati iaitu:-

(1) Puan Nur Aida Mustapha -sepasang kerongsang sederhana warna pink
(2) Cik Mardhiyyah Ridzuan - sepasang kerongsang sederhana warna putih
(3) Puan AIni NAbihah binti Arip - sepasang kerongsang sederhana warna hijauTahniah kepada semua pemenang. HAdiah-hadiah ini adalah milik anda (",) Terima KAsih kepada semua peserta yang telah menyertai Contest Rumahku Syurgaku ini. Semoga ukhuwwah kita berkekalan ye...(",)

3 comments:

  1. tima kasih buat penganjur & penaja kerana sudi anjurkan contest ni,alhamdulillah ;-)

    ReplyDelete
  2. Sama-sama..bolej join lagi contest akan datang..hehe

    ReplyDelete
  3. Salam sila jenguk ke blog N.A.I,result dh kuar.

    ReplyDelete